Ny Yogi

Kære Yogi

Du er altid velkommen på vores hold.

De fleste af vores hold er til “Alle” – også nybegyndere, og vores dygtige instruktører vil graduere øvelserne i forhold til sværhedsgrad. Fortæl gerne din instruktør, at du er ny eller hvis du har særlige hensyn.

Når du dyrker yoga er øvelsen altid tilpasset dig og hvor du er. Yoga skal ikke gøre ondt, men kan godt være udfordrende. Det er vigtigt at lytte til DIN krop. Uanset hvor usmidig eller stive dine muskler er, vil du kunne dyrke yoga. Måske du oplever at en øvelse er svær fordi du mangler smidighed i en muskel. Den smidighed vil komme langsomt hen ad vejen. Det kan være du oplever at andre på holdet nemt kan lave den øvelse, hvor øvelser du har let ved kan være svære for andre. Yoga handler om at lytte til sig selv og sin egen krop, at opøve bevidsthed og nærhed. Med det kommer benefits som styrke og smidighed.


Du kan dyrke yoga selvom du har din menstruation eller hvis du er gravid eller hvis du oplever symptomer på overgangsalder.

Kom i god tid !

Af hensyn til dig og de andre Yogier – deltagere, bedes du komme i god tid. Mød gerne ind 10 minutter før hold start. Det giver dig ro til, at finde en yoga måtte frem og til lige, at sidde og lande inden timen går i gang.

yoga udstyr

Udstyr & påklædning

Du kan vælge at tage din egen måtte med, men det er ikke nødvendigt. Vi har det udstyr der skal bruges på timen.

Tag noget tøj på der er fleksibelt og som du kan bevæge dig i. Yoga eller løbe tights kan anbefales. Endvidere anbefales at lave yoga med bare tæer.


Det kan også anbefales at have et lille håndklæde og en vandflaske med.

Sko

Tages af og stilles i garderoben inden man går i Shalaen – yogasalen.

Måltid inden yoga

Det anbefales ikke at spise et stort måltid en time før din praksis, da du skal have energi til at fordøje din mad. Når du dyrker yoga vil kroppens muskler bruge den energi som tarmene skulle have brugt. Det er dog en god idè at spise lidt, så blodsukkeret ikke bliver for lavet under udførelsen af øvelserne.


Efter endt session

Husk at hjælpe din instruktør, med at rydde op efter dig selv. Rul din måtte tæt og stramt sammen og stil den på plads i kurvene. Læg ligeledes andet udstyr tilbage på sin plads.

Vi skal hjælpe hinanden med at passe på yoga udstyret.

Væske.

Det kan anbefales at have en vandflaske med til din praksis, hvis du skulle blive tørstig.

Husk også efter din yoga class at drikke vand, så du hjælper kroppen med at rense ud for affaldsstoffer.

Nu er du godt på vej!

Velkommen og tillykke med at du nu er på vej til at blive Yogi. Find det hold du umiddelbart synes lyder tiltalende for dig ved at læse vores hold beskrivelser.