Handels- og Medlemsbetingelser

Hos yoga og meditation Sundhuset modtager vi Dankort, MasterCard og Visa. 

 

§1 Medlemskab 

Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan yoga og meditation Sundhuset forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, mail, telefonnummer, kan rettes på medlemsprofilerne af medlemmer selv.

 

§2 Medlemsbetingelser 

Yoga og meditation Sundhuset kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i centeret.  

 

§3 Varighed/Medlemskab 

Ved PBS /DIBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4.

Medlemskab er gældende fra den dato du opretter dig og 1 måneder frem.  

 

§4 Opsigelse 

Opsigelsesfrist for PBS + DIBS medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til yoga og meditation Sundhuset på kontakt@sundhuset.dk  

 

§5 Prisændringer 

Yoga og meditation Sundhuset forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via mail (til de medlemmer, der har oplyst mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.  

 

§6 Ledige pladser 

Yoga og meditation Sundhuset kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.  

 

§7 Afbud 

I tilfælde af afbud til holdtræning, skal dette foretages via booking senest 3 timer inden holdet starter, og ved morgen- og formiddagsholdene er afmeldingsfristen kl. 21 aftenen inden, ellers vil det koste 25 kr. i gebyr.  

 

§8 Værdigenstande 

Værdi genstande skal medbringes i selve undervisningslokalet, idet yoga og meditation Sundhuset ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade. 

 

§9 Ansvar 

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af yoga og meditation Sundhuset er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Yoga og meditation tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.  

 

§10 Sygdom 

I tilfælde af sygdom er det muligt at sætte sit medlemskab i bero. yoga og meditation Sundhuset kan i denne forbindelse forlange at se en lægeerklæring. Udfærdigelsen af denne betales af medlemmet.  

 

§11 Pause – Bero – Ferie 

Det er muligt at sætte dit medlemskab på pause eller i bero, i en periode der er gebyr der pålægges et gebyr på 75- 

Du kan selv aktivere bero periode på din profil. 

 

§12 Hold udbud 

Yoga og meditation Sundhuset har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.  

 

§13 Fortrydelsesret 

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.  

 

§14 Kvittering 

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.  

 

§15 Kriterier for abonnementstræk 

Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme over ens med PBS’ kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.  

 

§16 Opdatering af kortdata 

Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og vælge “Brugerprofil” – “Autoriser betalingskort”.Ved kontakt til yoga og meditation Sundhuset kan kortoplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekt. Overholdes dette ikke kan yoga og meditation Sundhuset uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.  

 

§17 Gratis træning 

Vi skal gøre opmærksom på at gebyret for udeblivelse også gælder ved en gratis prøvetime. Dukker du ikke op til dit tilmeldte hold er der et gebyr på 25 kr.  

 

Generelle oplysninger: 

CVR: 42327352 

Clarasvej 2 

8700 Horsens

Mail : kontakt@sundhuset.dk